René

Rene Kroonsberg , Gehuwd, 2 zoons beide werkzaam in de Grafische industrie. Thans werkzaam als zelfstandig consultant, Ener Consultancy, voor de Grafische industrie. Na 47 werkzame jaren in de grafische industrie in verschillende functies, de laatste functie was hoofd reproductie en post, bij De Nederlandsche Bank verantwoordelijk voor alle grafische uitingen van de Bank , Europese aanbestedingen van, 130 decentrale en centrale productie printers, drukwerk, pre-press werkzaamheden relatie geschenken etc.

In het kader van klantgerichtheid voor het Facilitaire bedrijf van de Bank (70 Fte) een opleidingsprogramma in het kader van klantgerichtheid geïmplementeerd en begeleid. In 2010 met pensioen gegaan en daarna als zelfstandig consultant werkzaam voor de Grafische industrie.

Bij KPP parttime werkzaam voor diverse projecten, waar ondereen kwaliteit programma opgezet en gerealiseerd. Inmiddels is Kroon Print & Packaging voor de vierde cyclus gecertificeerd maar nu voor de nieuwe norm ISO 9001-2015. Verder voer ik kwaliteitscontrole uit bij de diverse drukkerijen waar opdrachten zijn ondergebracht.

Je kunt mij direct mailen op mijn mailadres: rene@kroonprintpackaging.nl