Esther

September 2009 ben ik in het avontuur gestapt bij Kroon Print & Packaging. Ik had daarvoor ruim 10 jaar in de makelaardij gewerkt dus ik kwam uit een hele andere branche. In de makelaardij was het destijds niet zo druk waardoor ik de uitdaging een beetje verloor.

Thuis zag ik dat Remco het ontzettend druk had met z’n net opgezette bedrijf en besloot toen om de overstap te maken. Eerst ben ik hem gaan helpen met z’n dagelijkse werkzaamheden en later heb ik de gehele administratie voor mijn rekening genomen. Ik vind het heerlijk om de hele dag met cijfers bezig te zijn. Werken is voor mij dan ook geen straf.

Over het algemeen kunnen Remco en ik ons werk en privé gescheiden houden en dat is ook wel nodig als je thuis nog 3 kids rond hebt lopen. We praten er best wel eens over, ook met de kinderen, maar dat versterkt ook wel de band in ons gezin, ze weten waar we mee bezig zijn. Ik ben trots op ons bedrijf, we hebben inmiddels al heel wat ups-and-downs gehad maar zijn toch altijd weer sterker uit de strijd gekomen.

Ik zie de toekomst positief tegemoet, met een leuk team, die met veel enthousiasme de projecten begeleid. Toppers zijn het!

Je kunt mij direct mailen op mijn mailadres: esther@kroonprintpackaging.nl